Новонароджену дівчинку кілька годин вважали хлопчиком

— 3 серпня 2011, 12:46

Щасливі батьки новонародженого "хлопчика" Ділана та медперсонал лише за кілька годин розгледіли, що насправді він - дівчинка Роуз.

Британське подружжя Брайан та Джен Дагайд уже встигли смс-ками сповістити про народження синочка друзів та родичів. Їм довелося наново всім повідомляти, що насправді народилася донечка.

Про це пише The Sun.

Дитя вагою 3 кілограми 884 грами з'явилося на світ у незвичній обстановці - на підлозі кухні. Ці пологи для Джен були вже третіми, рано вранці в жінки відійшли води, і вже незабаром вона народила.

На щастя, татусь не розгубився, підготував рушники та ковдри, а старших синів, 4-річного Джека та 2-річного Джо, доручив їхній бабусі.

"Парамедики прибули, коли я вже тримав голівку дитини", - пригадує чоловік.

"Усе це й почала парамедик, коли привітала нас із народженням хлопчика. Я не знаю, що вона таке побачила, що так подумала. Пуповина була ще на місці, може, це її збило з пантелику - гадки не маю", - каже 27-річна Джен.

"Ми продовжували думати, що в нас хлопчик, навіть коли одягали її. Але ми були очманілі через те, як вона народилася", - додає жінка.

Породіллю та маля хутко відвезли до лікарні, аби переконатися, що з обома все гаразд. Там дитинці навіть встигли почепити блакитну картку з ім'ям, як хлопчикові.

"Медсестра покликала нас, коли зважувала її, та сказала, що тут є дещо таке, що ми мусимо побачити. Я подумала, що річ у тому, що малюк величенький - але виявилося, вона помітила, що вона - це вона", - розповідає мама.

"Ми вже обрали дівоче ім'я, тож це був не такий уже й кошмар. Нам лише довелося наново зробити всі телефонні дзвінки та розіслати текстові повідомлення", - каже вона.

Уже за 6 годин лікарі відпустили щасливу сім'ю додому. Коли донька підросте, їм буде що їй розповісти, говорять Брайан та Джен.

Реклама:

Головне сьогодні