25-річна українка померла під час операції по збільшенню грудей

— 14 вересня 2011, 13:58

Як розповів газеті "Сегодня" батько загиблої пацієнтки Олександр Заграничний, він і уявити собі не міг, що пластична операція стане трагедією.

"Напередодні хірургічного втручання Ксенія прийшла на консультацію до лікаря разом з матір'ю. Лікар сказав, що це звичайна операція, яку зроблять за пару годин, і на наступний день дочку вже випишуть. За послугу клініка взяла плату в 10 тис. грн. 8 вересня Ксюшу поклали на операційний стіл, і через пару годин дружина зателефонувала лікарю, щоб дізнатися, як себе почуває дочка. Він відповів, що операція пройшла успішно, ось тільки доньку не можуть вивести з наркозу ... Почувши це дружина відразу відправилася в клінку. Їй всю ніч твердили, що все буде добре, в той час як моя дитина стікала кров'ю, а вранці лікарі сказали, що дочка померла", - розповів батько загиблої.

Олександр Заграничний додав, що у нього є офіційний висновок судмедекспертів про те, що смерть настала через те, що при введенні анестезії лікар проколов вену.

Батько вже написав заяву в міліцію і обласну прокуратуру. Як розповів начальник прес-служби УМВС Запорізької області Олександр Волкодав, правоохоронці зараз вивчають обставини смерті пацієнтки.

З керівниками приватної клініки виданню поспілкуватися не вдалося. "Нікого з начальства на місці немає, і ніяких коментарів ми не даємо", - повідомили в приймальні.

Реклама:

Головне сьогодні