У Львові перекинулася маршрутка: госпіталізовано 12 осіб

— 14 вересня 2011, 14:25

На момент аварії у салоні автобуса перебувало 26 пасажирів, пише Zaxid.net з посиланням на управлінні ДАІ Львівської області.

"Маршрутка №160 марки "Мерседес", що рухалась у напрямку Львів-Давидів, перевернулася. За попередньою інформацією, у 8 міську лікарню госпіталізовано 12 осіб. Близько 07.03 поступив виклик на станцію швидкої допомоги. Як повідомили у ДАІ, ймовірна причина аварії у тому, що відлетіла рульова тяга", - розповів виконуючий обов'язки начальника управління з питань надзвичайних ситуацій Тарас Ліщинський.

Як повідомили в УДАІ, за попередніми даними та зі слів водія маршрутного таксі, рухаючись автодорогою Давидів-Львів, на вулиці Зеленій він помітив автомобіль марки "Мерседес", який виїхав на його смугу руху. Аби уникнути з автомобілем зіткнення, водій маршрутки різко повернув праворуч, де наїхав на перешкоду (бордюрний камінь), унаслідок чого автобус перекинувся.

[L]Головний лікар комунальної 8-мої міської клінічної лікарні Василь Обранець повідомив, що 12 осіб, яких госпіталізували з місця ДТП, у нормальному стані.

"У нашу лікарню госпіталізовано 12 осіб. 10 з них – на амбулаторному лікуванні, 2 особи – на стаціонарі. Стан цих двох людей медики оцінюють як середньої важкості. Постраждалих з загрозами життю нема", - повідомив Василь Обаранець.

На місці ДТП працює слідчо-оперативна група, яка з’ясовує обставини та причину скоєння цієї автопригоди.

Реклама:

Головне сьогодні