Найстарші в світі сіамські близнюки: у нас дуже нормальне життя. Фото

— 14 вересня 2011, 16:03

Лорі є чемпіонкою з гри в боулінг десятьма кеглями. Джордж, який при народженні одержав ім'я Дорі, та лише згодом вирішив жити як чоловік, співає кантрі.

Про це повідомляє The Sun.

"Коли ми народилися, лікарі не думали, що ми доживемо до 30, але ми довели, що вони помилилися. За останні 50 років ми стільки пізнали, і ми й далі житимемо на повну", - каже Лорі.

Джордж не може ходити, оскільки народився із розщелиною хребта. Він зазвичай пересувається на спеціальному кріслі на кшталт інвалідного візку, яке штовхає Лорі.

Джордж та Лорі Шепелл скоро відсвяткують 50-річчя
"Більшість людей не йме нам віри, але в нас дуже нормальне життя... Ми подорожуємо, прибираємо в квартирі, а в Лорі навіть був бойфренд. Нам ніщо не заважає робити те, що ми хочемо", - запевняє Джордж.

Близнюки, які з'явилися на світ в американському штаті Пенсильванія, мали 30% спільної тканини лобної долі головного мозку, а також життєво важливі судини, тож лікарі не мали змоги розділити їх.

Суд вирішив, що батьки Лорі й Джорджа не зможуть про них піклуватися та помістив дітей до спеціального закладу, де більшість пацієнтів страждала від тяжких душевних захворювань.

Коли близнюкам виповнився 21 рік, вони мусили так само через суд виборювати своє право на освіту й самостійне життя, та виграли справу.

"Ми мали довести, що можемо жити самі по собі, й нарешті нам дозволили бути незалежними", - каже Лорі.

Вони мешкають у квартирі з двома спальнями та проводять у них ночі по черзі.

"Моя кімната більш дівоча та відображає мою особистість, тоді ж як у Джорджевій висять всі його музичні постери", - говорить жінка.

"Я втратила цноту в 23 роки. З моїм другим бойфрендом. Коли я ходила на побачення, Джордж носив із собою книжки, щоби почитати", - згадує вона.

17-річна сіамські близнюки на побаченні з одним з бойфрендів Лорі
П'ять років тому Лорі заручилась, проте життя її коханого забрав трагічний нещасний випадок.

Як згадує Лорі, раптове рішення сестри стати чоловіком стало для неї шоком, але тепер вона пишається Джорджем.

"То було серйозне рішення, але ми так багато подобали за наше життя, і разом ми така сильна команда. Цього ніщо не зруйнує", - каже вона.

Реклама:

Головне сьогодні