Інтернет-"троля" посадили за ґрати

— 15 вересня 2011, 15:13

Однією з жертв Даффі стала 15-річна дівчина на ім'я Наташа МакБрайд, яка 14-го лютого загинула під колесами потягу, пише The Telegraph.

На пам'ятній сторінці в Facebook, яку створив старший брат Наташі, "троль" написав "Я заснула на колії, сміюся, аж не можу". Кілька днів тому Даффі створив відео з назвою "Таша Паровозик", розмістивши обличчя загиблої дівчини на зображення мультяшного Паровозика Томаса.

Після того, як 14-річна Лорен Дрю померла внаслідок нападу епілепсії, Даффі створив у Facebook сторінку "RIP Лорен Дрю", куди повісив зображення з підписами на кшталт "Тіло Лорен розкладається". На YouTube він розмістив відео з зображенням домовини, яка каже "Щасливого дня матері".

"Не знаю, чого ви там усі плачете, тут у пеклі класно", - підписав він свій ролик.

Іще кілька померлих підлітків стали мішенню для образливих повідомлень від Даффі. Жодну зі своїх жертв "троль" не знав особисто.

Суд міста Рідінга засудив Шона Даффі до 18 тижнів ув'язнення. Крім цього, йому протягом 5 років заборонено відвідувати такі сайти як Facebook, Twitter, YouTube, Bebo and Myspace.

Як стало відомо, Даффі є безробітним, страждає на синдром Аспергера та веде "жалюгідне існування", напиваючись на самоті в себе вдома.

Реклама:

Головне сьогодні