У "пісочниці для дорослих" можна "гратися" бульдозерами та екскаваторами. Фото

— 20 вересня 2011, 16:54

Лопатками як у дитячій пісочниці стали землерийні машини, а весь будівельний майданчик перетворився на атракціон для любителів гострих відчуттів, пише Gazeta.ua.

Ідея належить 45-річному Еду Мамму. Колись Ед будував власний будинок у Колорадо і на декілька днів орендував екскаватор. Несподівано він отримав від техніки безодню задоволення, побачив потенціал для нового бізнесу і в грудні 2007-го року відкрив першу "пісочницю для дорослих" у своєму рідному місті Стімбот-Спрінгс.

Атракціон Dig This укомплектований двома бульдозерами й трьома екскаваторами виробництва компанії Caterpillar. Атракціон відкрився ще в травні 2011.

У "пісочницю" пускають з 14-ти років. Водійські права не потрібні. Копання клієнта Dig This починається з уроку в класі: інструктори навчають азам керування машинами і розтлумачують техніку безпеки.

Заняття на майданчику стартують з інструктажу безпосередньо в кабіні та надалі проходять під керівництвом тренерів - гравці чують їхні поради в навушниках. Кожен копач діє у своїй робочій зоні, подалі від інших "дітей".

Найдешевший сеанс Mini Dig коштує 210 доларів США і розрахований на півтори години. Найдорожчий Mega Dig триває вдвічі довше та оцінюється в 750 доларів США. А найпопулярніший варіант - це тригодинний Big Dig за 400 доларів. Крім того, діють корпоративні програми тімбілдингу та ряд спеціальних пропозицій.

У цілому атракціон Dig This дуже схожий на школи підвищення водійської майстерності, в тому числі й тим, що після закінчення занять "учням" видають іменні сертифікати.

Реклама:

Головне сьогодні