В Японії відкрився музей локшини. Фото
Ідея відкриття такої виставкової зали належить співробітникам компанії Nissin Foods, що випускає різноманітні прості у приготуванні страви, повідомляє Lenta.ru.
Заснування музею приурочене до 40-річчя з дня виготовлення фірмою першої упаковки "швидко-локшини".
Музей локшини в основному орієнтований на дітей та представників ринку продуктів швидкого приготування. У виставковій залі можна побачити не тільки процес виготовлення макаронних виробів, але й взяти у ньому безпосередню участь.
Так, відвідувачі мають можливість замісити легке тісто,підготувати його, нарізати локшину а потім пропустити через спеціальний апарат, що висушує її.
Після цього локшину можна упакувати у пластикову ємність, в якій вони зазвичай і продаються.
Крім власне японської локшини швидкого приготування у музеї також можна побачити макаронні вироби із інших країн світу.