Пожирач металів вдавився велосипедною педаллю

— 21 вересня 2011, 16:24

80-річний серб був змушений припинити поїдати непридатні для вживання в їжу речі після того, як подавився велосипедної педаллю, пише Лента.ру з посиланням на Niewiarygodne.

Як розповів Црногорац, нещодавно він посперечався зі своїми друзями, що зуміє з'їсти свій велосипед за три дні. Однак коли справа дійшла до педалей, у пенсіонера стався напад задухи - деталь потрапила йому в горло, і він був госпіталізований в найближчу лікарню.

Як пише The Daily Mail , лікарі надали пожирачеві металу необхідну допомогу і виявили в його травній системі близько двох кілограмів металевих предметів, включаючи дві золоті каблучки.

Після операції Црногорац вирішив, що його травна система прийшла в непридатність, і тепер має намір перейти на звичну для більшості людей їжу.

Пенсіонер розповів, що почав поїдати неїстівні предмети, коли один з його знайомих порадив йому боротися з печією за допомогою заковтування піску. Црногорац зізнався, що порада виявивался корисною, і він позбувся від неприємних відчуттів, пов'язаних з підвищенням рівня кислоти в шлунку, і з тих пір почав їсти й інші речі.

За оцінками сербського пенсіонера, за 20 років він з'їв приблизно 25 тисяч лампочок, 12 тисяч вилок, близько 6 тисяч вінілових пластинок, 2,6 тисячі тарілок і 2 тисячі ложок.

Реклама:

Головне сьогодні