Батьки через суд просять 41-річного сина залишити батьківський дім

— 21 вересня 2011, 16:45

Вони декілька разів зверталися до сина із проханням залишити помешкання, але нічого не змінилося. Тому вони були змушені звернутися у Асоціацію із захисту прав споживачів Местре (Adico), пише Euromag.ru.

Вони мають намір отримати від співробітників асоціації юридичну допомогу у вирішенні цього питання. Сімейна пара втомилася від того, що їх дорослий син, який має хорошу роботу, не хоче залишати батьківський дім. Він надто сильно прив'язався до своєї дитячої кімнати та звик, що його одяг перуть, прасують, а його самого ще й годують.

Юристи організації підготували офіційне попередження чоловікові, в якому вказано, що він має залишити батьківський дім протягом 10-ти днів. Якщо цього не станеться, юристи звернуться до суду.

В асоціації підкреслюють, що не дивлячись на високу зарплатню, 41-річний чоловік проживає з батьками та навіть не думає про те, аби стати самостійним. Більше того, син весь час має претензії до батьків та поводиться агресивно. Його мати так сильно переживала, що її довелося госпіталізувати.

За словами одного з юристів Adico, в Італії сотні родин знаходяться у такій ситуації, коли дорослі діти не хочуть залишати батьківську домівку.

Реклама:

Головне сьогодні