Львів випустив проморолик до Євро-2012. Відео

— 22 вересня 2011, 13:40

Відео "Львів - з ним варто познайомитися" вже транслюється на телебаченні та в кінотеатрах. Тривалість відеоролика - 52 секунди. Коштував промопродукт львів'янам у 13 тисяч 600 гривень, повідомляє Zahid.net.

За словами керівника відділу промоції міста Львівської міськради Галини Малець, творча група, яку очолив Юрій Данкевич, будувала плани зйомок фільму за рекомендаціями фахівців промоції та PR Львівської міськради.

"Ми подавали виконавцю свої пропозиції щодо того, що хотіли б бачити, та як презентувати наше місто. Усе було враховано. У підсумку ми маємо якісний продукт, який збираємося надалі продюсувати", - каже пані Малець.

Вона додала, що відповідно до цьогорічної програми промоції міста, заплановано рекламувати львівський проморолик у 5 містах. "Окрім Харкова, відеоролик уже транслюється у кінотеатрах Києва та Дніпропетровська. З 29 вересня і протягом місяця його показуватимуть у кінотеатрах та на телебаченні Одеси і Донецька. Поряд з цим, користувачі Інтернету можуть переглянути відео на YouTube", - зазначила вона.

Поточного року плануються зйомки та випуск ще 2-х роликів про Львів. Це буде відео "Знайди себе у Львові" та проморолик, приурочений суто до теми проведення у місті Лева Євро-2012.

Реклама:

Головне сьогодні