Тест

Видавці Книги рекордів Гіннеса представили найдивовижніших учасників. Фото

Збірка нараховує більше 1 млн. рекордів, 4 тис. з яких внесено до книги вперше, повідомляє Фокус.

Наприклад, власницею найдовшого у світі язика серед жінок стала американка Шанель Таппе - 9,75 сантиметрів від основи до кінчика.

І хоч їй вдалося посунути минулого рекордсмена - англійця Стівена Тейлора, у випадку відкритого змагання Таппер програла б йому, оскільки довжина язика Тейлора складає 9,8 см.

На запитання про те, коли дівчина зрозуміла, що її язик не такий як у всіх, вона відповіла "На Хеллоуін".

"Мені було 8. На одній із фотографій, я та моя мама показували язики. Потім на фотографіях я побачила, наскільки довший мій язик", - розповіла рекордсменка.

Вона також розповідає, що люди, коли бачать її, в основному, дивуються і запитують: "Ти можеш доторкнутися до носа?"

Ще одним рекордсменом став німець Рольф Бухголь. На його тілі 453 дірки, 278 з яких знаходяться в області геніталій. Його тіло повністю вкрите татуюванням, а на голові видно імплантовані ріжки.

Більше 18-ти років до рекорду прямувала рок-співачка Кріс Велтон із США. Довжина нігтів на її правиці складає 292,1 см, а на лівій руці - 309,8 см. Утім, це не заважає рекордсменці керувати автівкою і гуляти з собакою. Кріс вважає нігті частиною свого стилю і не збирається розлучатися з ними.

Власницею найпишнішої зачіски у стилі афро стала американка Ейвен Дуглас. Щорічно на свою зачіску їй доводиться витрачати близько 4 тис. доларів США. Діаметр зачіски складає 1,32 м.

У червні 2011 року, у день свого повноліття філіппінця Джунрея Балавінга було визнано найменшою людиною у світі. Його зріст складає 55,88 см, а вага - 4,3 кг.

Він не може довго ходити через біль у спині і колінах, утім він зміг отримати освіту та навчився малювати.

Американець Джонатан Трапп здійснив найдовший політ на 57 повітряних кулях, заправлених гелієм.

Сидячи у кріслі, він пролетів Ла-Манш, ставши першим і поки що єдиним шукачем пригод, що обрав для себе такий незвичний спосіб пересування. Трапп знаходився у повітрі 13 годин 36 хвилин і 57 секунд. Він подолав 175 кілометрів і летів на висоті 2,2 метри.

Найбільшу піцу у світі можна замовити у "Піццерії Великої Матусі і Татка" у Лос-Анджелесі.

Кулінарний шедевр, зроблений у формі квадрату, коштує всього 199,99 доларів США. Піци вистачить аби нагодувати 10 осіб.

А швейцарець Жан-Франсуа Вернетті зібрав 11 111 табличок "Не турбувати" у готелях 189 країн. Він почав колекціонувати їх у 1985 році і тепер може розраховувати на те, що його прізвище буде залишатися у книзі тривалий час, адже віднайти подібного колекціонера дуже важко.

Найдовшими вухами може похизуватися собака Кунхайду на ім'я Харбор. Довжина правого вуха собаки складає 34,3 см, а лівого - 31,7 см. Розмах вух - 59,69 сам.

За словами власниці диво-песика Дженніфер Верт, у дитинстві він увесь час чіплявся за свої вуха та падав. На сьогодні, він немає з цим проблем.

Однак, більше його бентежить одвічна увага з боку перехожих. "Зупиняються автомобілі для того, аби сфотографувати його, роздивитися ближче", - розповідає хазяйка.