У Британії почути знаменитість можна буде усім, хто викидає сміття в урни

— 26 вересня 2011, 18:40

Новітні 25-літрові сміттєві баки будуть співати і розмовляти голосами знаменитостей. Про це повідомляють Вести.ру.

Музичні урни з'являться в центрі Лондона і в Ліверпулі вже в жовтні. За задумом влади, за допомогою таких розмовних сміттєвих баків можна буде значно поліпшити екологічну ситуацію в місті, адже кожному захочеться, щоб за викинуте сміття йому подякував улюблений актор чи музикант.

Більше того, чим більше сміття ви опустите в 25-літровий бак, тим більш бурхливою буде подяка.

За викинутий папірець або банку урна подякує вам уривчастими: "Спасибі!" або "Ого!", а якщо ви кинете в контейнер, наприклад, пакет порожніх пляшок, з бака зазвучить пісенька про сміття. Багато "сміттєвих хітів" є переробками відомих композицій. Так, до репертуару урн увійде трек "Rubbish soul" ("Сміттєва душа"), що дуже нагадує назву альбому The Beatles "Rubber soul" ("Гумова душа").

Влада зазначає, що урни Лондона будуть говорити зі столичним акцентом, а контейнери, встановлені в інших містах, буде озвучено з урахуванням особливостей місцевих діалектів і говірок.

В озвучуванні сміттєвих баків взяли участь актори з серіалу "Секретні матеріали", оперна співачка Дженіс Келлі, регбіст Кенні Логан та інші актори, співаки та спортсмени.

Перші співучі урни з'являться в Лондоні 13 жовтня. Через кілька тижнів після встановлення сміттєві баки вирушать у тур Британією, затримуючись у кожному великому місті на декілька днів. Очікується, що музичні контейнери повернуться в британську столицю до початку Олімпійських ігор 2012 року. Якщо експеримент зі співучими баками вдасться, "вдячні" урни стануть новою визначною пам'яткою британських міст.

Реклама:

Головне сьогодні