Пес, що зіграв у фільмі про Гаррі Поттера, залишився без господаря

— 27 вересня 2011, 15:24

Про це повідомляється на сайті організації German Shepherd Dog Rescue, що займається наданням допомоги німецьким вівчаркам, повідомляє Lenta.ru.

Оголошення про те, що Шедоуберрі тепер залишився без господаря, написано від імені самої чорної вівчарки. Пес розповідає, що його колишній "тато" Пол Томпсон взяв його до себе, коли він був ще цуценям.

"Тато навчив мене безлічі різних речей: він тренував мене для зйомок у фільмі і показував, як робити трюки", - говориться в оголошенні собаки.

Як з'ясувалося, Томпсон відмовився від собаки тому, що виявився не в змозі приділяти вихованцеві достатню кількість уваги. Екс-власник собаки рідко буває вдома, і тому не може ні часто гуляти з Шедоуберрі, ні вичісувати його шерсть, ні грати з ним.

У результаті Томпсон звернувся до German Shepherd Dog Rescue і попросив співробітників організації забрати у нього собаку. Разом з Шедоуберрі до притулку переїхав і його вірний товариш, пес на прізвисько Поррідж. Тепер обом собакам шукають нових власників.

Шедоуберрі зіграв роль собаки на прізвисько Волоцюга (в оригіналі - Padfoot) в екранізації твору Джоан Роулінг "Гаррі Поттер і в'язень Азкабана". Вівчарка виконала роль тваринного втілення хрещеного батька Гаррі, анімага Сіріуса Блека.

Реклама:

Головне сьогодні