Кіт із двома мордами потрапив до Книги рекордів Гіннесса. Фото

— 29 вересня 2011, 13:27

Він був включений до реєстру досягнень за те, що став на сьогоднішній день найстаршою твариною з аналогічним захворюванням - 8 вересня Френку та Луї виповнилося 12 років, повідомляє Lenta.ru.

Власниця кота Марті розповіла, що взяла кота-рекордсмена у 1999-ому році, коли працювала ветеринарною медсестрою в одній із клінік для тварин.

За її словами, кошеня з двома мордами принесли у ветеринарний центр для того, аби приспати. Однак медсестра наполягла на тому, аби самостійно піклуватися про кота. Зазвичай, тварини із подібними відхиленнями живуть від 1-го до 4-ох днів після народження, однак Френк і Луї зміг вирости у здорового кота.

Фото Reuters

У Френка та Луї два роти, два носи і два функціонуючих ока (третій, що знаходиться по центру морди, не бачить). У дивної тварини один мозок, у тому обидві його морди реагують на те, що відбувається навкруги синхронно. Коли кіт їсть, він використовує для цього праву сторону голови, на якій знаходиться морда Френка. Ніс Луї під час їжі рухається.

Френк та Луї народилися із пороком під назвою дипрозоп. Це відхилення характеризується наявністю двох облич на одній голові.

Френк та Луї любить гуляти вулицею та кататися на машині.

Реклама:

Головне сьогодні