У Каліфорнії падіння літака спровокувало велику пожежу

— 5 вересня 2011, 13:03

У неділю, 4 вересня, неподалік від каліфорнійського міста Техачапі розбився шестимісний одномоторний літак Cessna 210, повідомляє Лента.ру з посиланням на Associated Press.

В результаті аварії ніхто з людей, які знаходилися на борту, не вижив, уточнює місцевий телеканал KGet.

Кількість пасажирів і членів екіпажу невідома.

Перед катастрофою літак якийсь час кружляв на одному місці, а потім впав у каньйон і загорівся, передає слова очевидців газета Tehachapi News.

Вогонь швидко перекинувся на суху траву. Як уточнює KGet, через сильний вітер пожежа розповсюдилася на площу півтори тисячі гектарів.

За даними поліції, вогонь вже пошкодив щонайменше 23 будинки.

У районі міста Техачапі оголошена евакуація. Співробітники Червоного хреста розмістили жителів небезпечного району в одній зі шкіл. Також був створений притулок для тварин, які постраждали через пожежу.

На допомогу місцевим пожежникам прибули кілька бригад з сусідніх районів.

Частину вертольотів, які намагаються загасити вогонь з повітря, довелося відправити до міста Портвіль, де в неділю також почалася пожежа.

На даний момент рятувальникам не вдалося локалізувати загоряння. За словами одного з пожежників, вогонь рухається до територій, на яких росте велика кількість смолистих дерев. Якщо пожежа добереться до них, вогонь ще більше посилиться.

Реклама:

Головне сьогодні