Дівчина-підліток із Британії померла після фарбування волосся

— 13 жовтня 2011, 17:41

Трагедія сталася в британському місті Ейдрі, Північний Ланаркшир, близько 10-ої вечора, пише The Daily Mail.

"Табата завжди фарбувала своє волосся в різні кольори", - розповідає подруга дівчини, Хізер Гудхолл.

"Минуло лише близько 20 хвилин, відколи фарбу було нанесено, як вона встала та пішла до ванної. За кілька хвилин вона повернулася, сіла на місце, а тоді почала несамовито здирати фольгу зі свого волосся", - каже вона.

У Табати почалося блювання, вона кричала та рвала на собі волосся. Згодом очі її закотилися, дівчину почали бити судоми, настільки сильні, що її заледве змогли втримати двоє людей.

"Це було справді моторошно. Вона була схожа на ляльку з ткинини", - згадує Хізер.

Швидка відвезла Табату до лікарні, де дівчина невдовзі померла.

17-річна Табата

"Табата була чудовою подругою, такою щирою та сповненою життя, завжди активна й енергійна. В неї було найбільше серце, вона була справді чудовою людиною…Ми планували разом відсвяткувати наше 18-річчя наступного року. Не можу повірити, що її немає", - говорить подруга.

Друзі та рідні Табіти позносили кульки, квіти та записки до будинку, де вона мешкала з татом, мамою та двома меншими сестрами.

"Спочивай із миром, старша сестро. Я знаю, що ти пішла, але ти завжди будеш у моєму серці", - написала в Facebook наймолодша, 11-річна Жасмін.

Поліція розпочала розслідування причин смерті дівчини.

"Це неймовірно рідкісний випадок, коли в когось трапляється настільки сильна реакція на фарбу для волосся, але про таке чули. Може бути, що концентрація перекису водню була зависока, і її організм у результаті так відреагував на нього", - прокоментував фахівець із перукарства, що побажав лишитися неназваним.

Реклама:

Головне сьогодні