Двоє дітей у Мелітопольському районі постраждали від вибуху

— 17 жовтня 2011, 11:27

Двоє хлопчаків принесли на територію школи схожий на снаряд предмет, який вибухнув з невідомих причин.

Як повiдомили в Мелiтопольськiй центральнiй лiкарнi, де перебувають дiти, 9-рiчних жителiв села Спаського привезли в суботу вдень. Один iз них - Михайло - мав на тiлi лише подряпини, а також зазнав сильного переляку. Його друг Олег постраждав бiльше - вiн дiстав осколкового поранення шиї, також постраждала права кисть i колiнний суглоб, повідомляє Інтерфакс.

"Одного з них з осколковим пораненням шиї вiдправили до запорiзької обласної лiкарнi. Найiмовiрнiше, йому знадобитися допомога судинних хiрургiв", - розповiла агентству начальник медичної частини Мелiтопольської ЦРЛ Iрина Стрюкова.

Також медики повiдомили, що, за словами хлопцiв, предмет, схожий на гранату, вони знайшли на березi рiчки в районi села Спаського.

У правоохоронних органах регiону кореспонденту агентства уточнили, що в дiтей вибухнула не граната, а запал вiд гранати. Тому осколкiв було значно менше. У мiлiцiї не виключають, що вибухонебезпечний предмет мiг потрапити в село з Новобогданiвки, розташованої за кiлька кiлометрiв вiд цього населеного пункту.

Як повiдомили в Центрi громадських зв'язкiв ГУ МВС у Запорiзькiй областi, на мiсцi подiї в селi Спаському Мелiтопольського району наразi працює керiвництво регiональної мiлiцiї, вибухотехнiчна служба та слiдчо-оперативна група Мелiтопольського райвiддiлу мiлiцiї.
Причини й обставини подiї з'ясовуються.

Реклама:

Головне сьогодні