Найтовстішого песика світу змусили схуднути на 28 кілограмів

— 18 жовтня 2011, 17:45

Попередньою власницею Кессі була самотня літня жінка, яка ставилася до собаки як до кращої подруги й годувала всім, що їла сама, зокрема шоколадом, чіпсами, солоденьким та смаженим.

Коли старенька занедужала, й пес потрапив до Dogs Trust, його працівники жахнулися, пише The Sun.

"Було жахливо бачити її стан, коли вона прибула, жоден з нас ніколи такого не бачив", - пригадує доглядачка Емма Рекс.

Кессі практично не могла самостійно пересуватися, й люди мусили піднімати її за допомогою спеціального "слінгу".

"Ми почали з дієти, з невеличких порцій сухого собачого корму. Вона оголосила кількаденне голодування, бо досі ніколи не їла собачої їжі, але врешті зглянулася", - каже Емма.

Кессі лікували від ожиріння прогулянками, біговою доріжкою для собак та плаванням. Шість місяців безжального фітнесу та дієти зробили диво, собака стала вполовину стрункішою.

Тепер, маючи вагу в 28,5 кілограмів, вона може вирушити до Ковентрі, де на неї чекають нові господарі – 7-річна дівчинка та її мама. Що два тижні вони привозитимуть Кессі назад до центру – для зважування.

"Дивовижно те, що в неї абсолютно чудовий характер, але раніше вона не могла цього проявляти, бо не могла рухатися. Тепер вона може повною мірою проявити свою особистість", - розповідає доглядачка.

"Вона чудова, така товариська з іншими людьми та іншими собаками, і неперевершена з дітьми, що є запорукою хорошого майбутнього для неї. Ми всі дуже до неї прив'язалися, тож буде сумно бачити, як вона йде, але ми за неї щасливі", - додає Емма.

Реклама:

Головне сьогодні