Шокуюче відео: водій збив дитину. 18 людей пройшли повз і не допомогли

— 19 жовтня 2011, 11:10

Мікроавтобус на декілька секунд зупиняється, наче водій про щось задумався, а потім продовжує рухатися, переїжджаючи дитину ще й задніми колесами, пише "Комсомольская правда".

Те що відбувається далі - знаходиться за межею розуміння: перехожі йдуть повз, навіть не повертаючи голови у сторону закривавленої дитини, машини та мотоциклісти минають "перешкоду на дорозі" і не зупиняються.

Дитина ще була жива, але до того моменту як не з'явилася вантажівка. Водій не став перейматися і переїхав дитину. Швидкість була невеликою, тож водій не міг не побачити маленьку на дорозі.

Тільки одна жінка відтягнула дівчинку з дороги, не викликавши швидкої.

Загалом, повз скалічену дитину пройшли та проїхали 18 осіб. Крім тієї жінки, жодна людина навіть не подивилася у сторону постраждалої.

Потім на відео з'являється мама Юіюі - так звали дівчинку. Нажаль, врятувати її не вдалося.

Подія сталася 13 жовтня у місті Фошань китайської провінції Гуандун. Шокуючі кадри показали по місцевому телебаченню.

Журналісти розшукали водія мікроавтобуса і спитали, чи помітив він, що збив дитину. "Так, я помітив. Її смерть коштувала мені 1,5 тисячі доларів. Але якби вона вижила мені б довелося сплатити у 10 разів більше", - сказав водій.

За китайськими законами, якщо громадянин країни рятує людину, він має сплатити половину медичних послуг, що отримає потерпілий. Саме тому перехожі, велосипедисти, мотоциклісти та водії машин старалися навіть не дивитися на постраждалу.

Китайські блогери назвали ці відеокадри "соромом Китаю", що не вкладається у свідомості нормальної людини.

Реклама:

Головне сьогодні