Тест

Подружжя прожило разом 72 роки та померло в один день

Чоловік та дружина, що постраждали в страшній автокатастрофі, до останнього подиху трималися за руки.

Про це повідомляє "ABC News".

Потрапивши минулої середи в аварію, старенькі зазнали травм та переламів. Обох їх було доправлено до відділення інтенсивної терапії.

"Вона говорила, що в неї болить у грудях, та: що з татком? Навіть лежачи там, вона хвилювалася за тата. А він відчував біль у спині й запитував про маму", - розповідає син подружжя, Денніс.

Коли стало зрозуміло, що стан пацієнтів не поліпшується, Гордона й Норму перевезли до однієї палати й розмістили ліжка так, щоби вони могли триматися за руки.

Гордона Їгера не стало о 15:38. Одначе навіть коли чоловік перестав дихати, на його моніторі деякий час відображалося серцебиття його дружини, що передавалося через їхні зімкнені руки.

Норма Їгер померла рівно за годину.

"Тато завжди казав, що жінка варта того, щоб на неї зачекати. Тато чекав на неї годину та притримав для неї двері", - говорить Денніс.

Гордон на Норма побралися в 1939-му році, в день, коли вона закінчила школу.

"Вони завжди все робили разом. Вони не бували нарізно. Просто не бували", - пригадує донька подружжя, Донна.

У Їгерів лишилося 14 онуків, 29 правнуків та один прапраонук.

"Цього літа ми з дідом говорили про людей, які розлучаються з тієї чи іншої причини, й він зауважив, що більше ніхто не лишається разом. Я сказав йому, що моя дружина Мара і я ніколи не розлучимося, а він сказав: "Це тому, що ти – старої школи, як і я!", - написав у електронному листі до видання онук Норми та Гордона, Ренді.

Для прощання померлих поклали до однієї труни, поєднавши їхні руки. Після кремації попіл їх було змішано та поховано.