Чи є життя після талант-шоу: розповіді переможців

Шотландська домогосподарка Сюзан Бойл в один момент перевернула з ніг на голову британський шоу-бізнес, коли в прямому ефірі конкурсу "Британія має талант" заспівала арію "Я маю мрію" з мюзиклу "Знедолені".

47-літню жінку, що не підпадала під жодні рамки гламуру та не могла похизуватись стрункою фігурою, преса одразу ж прозвала "гидким каченям". Тим не менше Сюзан отримала найвищі оцінки у суддів та визнання мільйонів глядачів. І хоча співачка посіла лише друге місце у конкурсі, її дебют став світовою сенсацією. 2009 року Сюзан випустила студійний альбом I dreamed a dream, який отримав шалений комерційний успіх.

Українські ж переможці талант-шоу купують квартири, відкривають власні школи танцю, а інколи й страждають на зіркову хворобу. "Українська правда. Життя" поцікавилась, як змінилось життя новоспечених зірок.

Ксенія Симонова, переможниця проекту "Україна має талант":

"Ми найбільше за всіх здивувались, коли я перемогла. Але я просто хотіла взяти участь. Не вбачала в інших учасниках конкурентів, з усіма зберегла дуже хороші стосунки. Для мене всі ефіри було суцільним задоволенням! Звичайно, багато учасників прийшло заради виграшу і це нормально. Для мене ж це був перший і єдиний конкурс у моєму житті. Мені дуже пощастило, але розумію, що змагання мені вже не потрібні.

Ксенія Симонова

Звичайно, після проекту відбулись суттєві зміни, але я не змінилась. Моє життя було дуже цікавим і до виграшу. Попри те, що я не мала ані грошей, ані квартири, я працювала художницею, у мене був на той час маленький хлопчик.

Сьгодні я опікуюсь Сімферопольським дитячим будинком. Раз на два тижні приїжджаю до діток із подарунками. Тепер я дуже багато подорожую, боюсь навіть казати скільки! Мені дуже багато країн вже пропонувало громадянство, апартаменти. Але я відмовляюсь – хочу жити в рідній Євпаторії. Дуже непросто жити в нашій країні, але я її люблю. Мрію, щоб і наші люди навчились її любити. От була в Монако. Це та ж Ялта, яку просто більше люблять!

У рідній Євпаторії я можу пройтись із сином по вулицях, прогулятись, зайти в магазини. І навіть якщо люди впізнають мене, то поводяться дуже коректно. А ось коли приїжджаю з виступами у мегаполіси, то з охороною, по вулицях просто так не ходжу. Мені подобається життя в провінції.

Взагалі я користуюсь своєю популярністю, але тільки для того, щоб привернути увагу людей до певних соціальних проблем – раку, сиріцтва, хворих діток. У мене з моменту перемоги у проекті не було зіркової хвороби, – допоміг власний досвід, адже перша моя освіта – психолога. Я вважаю, страждати на зіркову хворобу це смішно і дивно. Я досі відкрита, доступна людина і працюю дуже багато. Моя робота – це важка праця".

Олександр Геращенко, переможець проекту "Танцюють всі!":

"Після перемоги у проекті відкрив у Полтаві власну танцювальну школу Alexander Geraschenko Dance Center. Там і викладаю, танцюємо будь-які стилі. А зараз я в Києві – готуюсь до прямого ефіру на СТБ – будемо танцювати на проекті "Танцюють всі!-4".

Також купив квартиру в Полтаві і дуже радію, тому що 6 років поневірявся по квартирах, а тепер є своя. Крім того після участі в проекті "Танцюють всі!" у мене з’явилась кохана дівчина – напарниця Марта Жир.

Після перемоги я швидко звик до підвищеної уваги людей і мені це подобається. А сьогодні цікаво було б спробувати себе в іншому танцювальному проекті. Наприклад в Америці, – там дуже багато конкурсів".

Стас Шурінс, переможець проекту "Фабрика зірок":

"Фабрика – це був перехід на новий етап життя. Я змінив місце роботи, місце проживання, друзів. Залишилася тільки сім`я і найближчі люди. У мене була дівчина Еріка – ми і з нею розійшлись.

Спочатку здавалось, що мене ніхто не любить, особливо коли поставили в номінацію на виліт з проекту. Я був впевнений, що повернусь назад у Ригу. Але коли побачив повний зал людей, які кричали моє ім`я – все стало на свої місця.

Дійсно, у мене була зіркова хвороба, можливо через втому або брак самореалізації. Але я цей етап давно пройшов. Мої фани – я дуже ціную цих людей. Звісно, спочатку дуже лякали окремі емоційні дівчата, але все вже добре.

Сьогодні я абсолютно самостійний виконавець. Всюди їжджу з водієм, він же – моя охорона. Скільки заробляю за виступи – не скажу, але на брак грошей не жаліюсь".

Олександр Останін, переможець проекту "Танцюють всі!":

"В особистому житті нічого взагалі не змінилось, а от з`явилось багато нових друзів, знайомих, прихильників. Люди впізнають мене на вулиці і мені це дуже подобається. Просять сфотографуватись, автограф, або просто тиснуть руку. Я ж не ховаюсь, мені приємна така увага.

Частину виграних грошей (приз переможцю проекту "Танцюють всі!" складав 250 тисяч гривень) я вклав у відкриття власної танцювальної школи Ostanin Dance Center. Тому крім танців довелось стати і менеджером. Тут стала в пригоді вища освіта економіста, адже тепер працює моя танцювальна школа, де я викладаю степ і контепорарі.

Я не надаю приватних уроків танцю, але індивідуальне заняття може коштувати в районі 100-150 гривень.

Також на виграні гроші вже четвертий рік поспіль їжджу в Нью-Йорк, щоб повчитись танцю у найкращих викладачів світу.

Крім того продовжую брати участь в різних конкурсах. Наприклад, недавно переміг у російському проекті "Минута славы", також постійно їжджу на Чемпіонати світу зі степу.

У мене немає ані охорони, ані водія, я досі простий скромний хлопець".

Олексій Кузнецов, переможець проекту "Х-фактор":

"Цей проект змінив моє життя кардинально і безповоротно. Якщо раніше я не міг визначитися, що мені більше до вподоби – бокс чи музика, то тепер остаточно переконався, що музика – моє покликання.

Перемога в "Х-факторі" принесла більше проблем, заздрісників. Після проекту, коли учасники підписали договори з музичними лейблами, всі чекали чогось – записів альбомів, концертів. Але було велике розчарування…

Я розірвав контракт і на сьогодні у мене є продюсер, моя команда, з якою і працюю. Я даю концерти, ось вернувся недавно з Монако. Повернувся до класичної, оперної музики. Знаю, що на кожен товар є свій покупець і в мене будуть слухачі. Зараз будемо знімати кліп на мою пісню "Любовь есть во всем". Дуже хотілося б виступити від України на Євробаченні.

До речі, недавно був на презентації кліпу своїх хороших знайомих, гурту "Діти капітана Гранта". Але вислів, що в шоу-бізнесі немає друзів, починає підтверджуватись.

Слава ніяк не вплинула на моє особисте життя. У мене є кохана дівчина, з якою живемо у неї на квартирі в столиці.

У творчість 2 мільйони гривень, виграних на проекті "Х-фактор", не вкладаю. Це невигідно, – дуже мало для шоу-бізнесу. Грошима допомагаю поставити на ноги хворого батька. Також придбав на них деякі речі для себе, зокрема омріяне музичне обладнання".

Фото Сегодня, СТБ, Новий канал, luz-de-luna.com

Реклама:

Головне сьогодні