Росія тимчасово припинила продавати квитки на потяги до України

— 21 жовтня 2011, 11:56

Про це повідомили у прес-службі "Російських залізниць", передає УНІАН.

У повідомленні нагадується, що 20 вересня 2011 року Верховна рада ухвалила рішення про скасування переходу на зимовий час.

Це рішення спричинило необхідність коректування розкладу руху поїздів далекого слідування у сполученні з Україною і поїздів, що слідують транзитом через українську територію. І "ФПК" було вимушене обмежити до 30 діб терміни попереднього продажу квитків на ці поїзди.

"До введення нового, відкоригованого відповідно до нових умов, графіка руху, ВАТ "ФПК" знову вимушене тимчасово закрити продаж квитків на поїзди далекого проходження, що курсують в сполученні з Україною і які слідують транзитом через її територію з датою відправлення після 3 грудня 2011 року", - говориться в повідомленні.

Зазначається, що рух цих поїздів у період з 31 жовтня д о 3 грудня 2011 відбуватиметься згідно з розкладом, розробленим раніше з урахуванням відміни переходу на зимовий час з боку України.

Крім того, повідомляється, що в період з 31 жовтня до 3 грудня 2011 року можливі запізнення прибуття пасажирських поїздів, що курсують у сполученні з Україною, а також поїздів (зокрема міжнародних), що слідують транзитом через територію України.

Водночас поїзди, що слідують з Росії в Україну, через зміну часу прибуватимуть на кордон раніше на 1 годину, і існує вірогідність вимушеного очікування для компенсації цього часу.

Реклама:

Головне сьогодні