Українські менеджери ходять в спортзал частіше, ніж в театр та кіно

— 21 жовтня 2011, 12:09

Колекціонування виявилося найменш популярним заняттям серед працівників українських офісів. При цьому більшість менеджерів зізнаються, що їхні захоплення не вплинули на вибір професії.

Про це свідчать результати опитування, проведеного Міжнародним кадровим порталом hh.ua.

Спорт серед українських менеджерів найпопулярніший. Фото Rance Costa

22,2% менеджерів вказали спорт своїм основним хобі. 16,6% маю творчі захоплення – займаються танцями, живописом та вокалом.

Пізнавальний туризм, театр та кіно приваблює 15,5% опитаних. Кожен десятий зазначив, що займається рукоділлям – вишивкою, ліпкою тощо.

5,7% українських менеджерів проводять вільний час за комп’ютерними іграми, 3,6% - займаються полюванням та рибалкою.

Найменше українських менеджерів приваблює розведення квітів (1,9% респондентів) та колекціонування (1,6%). 6,6% українських менеджерів сказали, що не мають хобі взагалі.

Результати дослідження також показали, що українці більш схильні до вибору професії, яка відповідає їхньому хобі, ніж росіяни. 22,1% наших співвітчизників зізналися, що саме за цим критерієм обирали сферу діяльності.

В Росії таких 15,4%. Та все ж більшість українців (63,7%) і росіян (70,1%) сказали, що хобі не має ніякого стосунку до їхньої професії.

В опитування взяло участь 6 013 респондентів, з яких 4 493 – росіяни, а 1 520 – українці. 75% респондентів в даний момент працевлаштовані, а 25% - шукають місце роботи. Всі респонденти анонімні, але з одної ip-адреси можна відповісти лише один раз.

Українська правда. Життя

Реклама:

Головне сьогодні