Google хоче купити Yahoo

— 24 жовтня 2011, 11:22

Як повідомляє Watcher.com.ua із посиланням на дані The Wall Street Journal, кінцевого рішення про те, що Google стане одним з претендентів на покупку, ще не було прийнято, і вони можуть завершитись безрезультатно.

Найбільше, що цікавить Google в Yahoo – це можливість продажу реклами. Проте такі дії можуть викликати санкції антимонопольних відомств, оскільки обидві компанії є потужними гравцями на ринку реклами.

Це вже не перша спроба з придбання Yahoo. Розмови про подальшу долю Yahoo активізувались після того, як на початку вересня у відставку було відправлено колишнього CEO компанії Керол Бартц.

Через тиждень після її звільнення в інтернеті з’явилася інформація, що AOL i Yahoo ведуть переговори про злиття, а через місяць стало відомо про те, що компанію хочуть придбати російський фонд DST та китайський холдинг Alibaba Group.

Ну і насамкінець, у жовтні в переговори з Yahoo, за неофіційною інформацією, вступила Microsoft. Чим саме завершаться всі ці переговори, і хто стане (або не стане) новим власником Yahoo, поки невідомо.

Реклама:

Головне сьогодні