Представлено новий спосіб читання винних етикеток

— 25 жовтня 2011, 15:08

Відомо, що на аромат, смак та якість вина велике значення має тип ґрунтів, на яких ростуть виноградні лози.

Дві виноробні, що належать одній родині Hofmann, хоч і пов'язані між собою, але виготовляють вино з двох різних регіонів Німеччини. Це і є основна концепція, яку передають нові етикетки, пише Upakovano.ru.

Дизайнери повинні були створити простий символ для кожної виноробні, який представляв би колорит і ґрунтові особливості кожного регіону.

Вапняковий ґрунт, представлений на етикетці колом, символізує форму скам'янілостей, а сланець - трикутником, оскільки при його руйнуванні утворюються гострі осколки. Після цього, дизайнери почали пошук рішення, яке б зробило усі вина (більше 30 найменувань) індивідуальними без необхідності друкувати окрему етикетку для кожного найменування.

Традиційним методом є друкування однієї основної етикетки, а потім додавання тексту. Фахівці вирішили скористатися цим методом, але нанесли на етикетки разом з текстом зображення. Тому, на етикетках кожного сорту вина з'явилися різні символи, розроблені для кожного найменування, при цьому, вони вказують на яких ґрунтах був вирощений даний сорт винограду.

Реклама:

Головне сьогодні