Сильні снігопади на північному сході США забрали життя 11 людей

— 31 жовтня 2011, 12:41

Національна служба погоди повідомляє, що з понеділка температура почне підвищуватися, й сніг потроху розтане. Однак для повного відновлення електропостачання знадобляться дні чи навіть тижні.

Про це пише Yahoo! News.

Товщина снігового покриву подекуди сягає 76 сантиметрів. Через небезпеку ураження струмом влада деяких населених пунктів скасувала або відклала усі масові заходи з нагоди Хелловіну.

"Стільки дротів обірвано… Увечері (в понеділок) тротуари не будуть безпечні для пішоходів… На 200 вулицях у нас обірвані дроти… Ми в жодному разі не хочемо, щоби діти постраждали", - сказав мер міста Денбері The Hartford Courant.

84-річний мешканець Пенсильванії загинув, коли на його будинок впало дерево, не витримавши ваги снігу. В Коннектікуті причиною смерті однієї людини стало ДТП, спричинене погодними умовами. 20-річного чоловіка з Массачусетса вбило струмом, коли він узявся рукою за огорожу.

"Була ця буря, був ураган "Айрін", була ця повінь минулої весни, й були ці страшні шторми минулої зими… Я починаю думати, що ми якось справді розізлили Матінку-природу, бо вона майже рік дає нам прочухана", - наводить видання слова Тома Якобсена з Нью-Джерсі.

"Втрати будуть більші, ніж ті, що спричинив "Айрін". Я можу натягти на себе ще одну ковдру. Що я ще можу зробити? Хоча б заощаджу кілька баксів на електриці", - говорить 70-річний Пітер Блум, чий дім залишився без тепла.

Рятувальникам довелося визволяти багатьох водіїв та пасажирів, що застрягли в дорозі. Чимало автошляхів довелося перекрити через повалені дерева на обірвані лінії електропередач.

Реклама:

Головне сьогодні