Lexus врізався у стадо корів. Фото

— 31 жовтня 2011, 13:53

Про це сайту "Крим.Комментарі" розповів один зі співробітників ДАІ Севастополя.

За його словами, аварія сталася на трасі "Ялта - Севастополь". Кілька корів вийшли на дорогу. Lexus їхав на великій швидкості і водій не встиг пригальмувати. В результаті під колесами елітної іномарки опинилися дві корови.

Перша, вдарившись об бампер, перелетіла через авто, другу ударом винесло на зустрічну смугу, де нещасну тварину переїхала інша іномарка.

В результаті обидві корови померли на місці, а Lexus був понівечено до невпізнання. Водія і пасажира врятували 4 подушки безпеки. Удар був настільки потужним, що кермо автомобіля лопнуло навпіл.

Співробітник ДАІ уточнив, що Lexus підлягає ремонту, однак на його відновлення власникові доведеться витратити близько $ 20 тис.

Нагадаємо, у середині жовтня нетверезий водій автомобіля "ВАЗ – 2105", рухаючись по проїжджій частині села Гоголів Броварського району, на великій швидкості в’їхав у стадо корів.

У результаті зіткнення загинуло три тварини. Після цього автомобіль відкинуло на зустрічну смугу, де відбулося нове зіткнення – з автомобілем "Шевролет". Чоловік після скоєного з місця пригоди зник, залишивши свою машину, пише "Українська правда. Київ".

Реклама:

Головне сьогодні