Названо "найсмачніше" місто Європи

— 31 жовтня 2011, 16:22

Переможці були обрані на основі відгуків мільйонів туристів з усього світу, повідомляє Tripadvisor.com.

Для багатьох флорентійців той факт, що продукти харчування їх місцевого виробництва були визнані модними, може здатися дуже навіть смішним! Адже найпростіші продукти, такі як оливкове масло, сир пекоріно романо, кінські боби, запечена дичина і т.д., вони їдять протягом століть.

І жителі Флоренції повністю впевнені, що в їхньому місті ніколи не буде поганої їжі і вина! Взяти хоча б вино Chianti (К'янті), Vino Nobile di Montepulciano, або десертне вино Vin Santo. Всі вони однаково чудові!

Також в десятку переможців увійшли Париж (Франція) 2-е місце, Рим (Італія) 3-е місце, Соренто (Італія) 4-е місце, англійське місто Йорк - 5-е місце, Сієна (Італія) - 6 місце, Болонья (Італія) 7-е місце, іспанські Сан-Себастьян (8-е місце) і Барселона (9-е місце) і Едінбург (10-е місце), повідомляє Il Turista.

Глава відділу туризму в провінції Флоренція Джакомо Біллі зазначив, що "присудження премії підтверджує лідерство міста у здатності поєднувати мистецтво кулінарії з умінням жити".

Крім того, він вважає, що туристи по праву оцінили високу якість місцевих продуктів і застосування традиційних рецептів у поєднанні з новими технологіями.

Реклама:

Головне сьогодні