До Хелловіну: Художник вирізьблює портрети на гарбузах. Фото

— 31 жовтня 2011, 22:00

Свою "Помаранчеву імперію" митець почав створювати 2 роки тому, причому зовсім випадково.

Дружина попросила його вирізьбити гарбуза для компанії, де працювала. "Дебютом" Вера став простенький логотип та текст, але гарбуз став справ справжнім хітом того Хелловіну.

"Невдовзі в мене було 35 замовлень на комерційні логотипи та навіть дитячі портрети! Я навіть не усвідомлював, що роблю, але так народився The Pumpkin Geek!!!!", - розповідає митець на однойменному сайті thepumpkingeek.com.

Далі Алекс опанував техніку "чотириколірного" різьблення, коли, залежно від глибини надрізу, утворюється темніший чи світліший відтінок. Кожен зі своїх гарбузів Вер вирізає вручну. Залежно від складності малюнку, це займає 4-6 годин.

У галереї, представленій на сайті, можна зустріти "гарбузових" Фредді Крюгера, Спайдермена, Гаррі Поттера, Індіану Джонса та Джека Горобця, а ще телеведучу Опру Вінфрі, супермодель Гайді Клум та поп-короля Майкла Джексона.

В пам'ять про людину, яка "змінила обличчя анімації й технології" Вер створив портрет Стіва Джобса. Цього гарбуза він надіслав до головного офісу Apple.

Реклама:

Головне сьогодні