Суддя жорстоко побив ременем хвору доньку за піратську музику

— 7 листопада 2011, 16:35

Через роки дівчина виклала відеозапис цього інциденту на YouTube, пише ТСН.

Відеозапис, зроблений в 2004 році, з'явилася у загальному доступі в кінці минулого місяця.

На відео відображена сцена покарання за те, що юна Хілларі скористалася файлообмінної мережею,щоб скачати комп'ютерні ігри та музику, які на той момент неможливо було придбати легально.

Як сказано в примітці до відеозапису, дівчинка з народження страждала атактичною формою ДЦП, але навіть це не втримало батька від тілесного покарання.

Відзначимо, що американські судді карали людей за подібні правопорушення не менш жорстоко, хоча і залишалися при цьому "в рамках закону".

Але ця сцена є ілюстрацією того, наскільки небезпечною може бути піратська пропаганда, яка стверджує, що файлообмін є серйозним злочином, за яким має слідувати покарання.

Хілларі Адамс, якій цього року виповнилося 23 роки, пояснює, що опублікувати матеріал вона вирішила, дізнавшись, що її батько найближчим часом може бути переобраний на ту ж посаду.

Крім того, в Facebook була створена сторінка "Проти переобрання судді Вільяма Адамса", яку до цього часу "залайкало" близько 20 тисяч людей.

Результати даної акції поки невідомі. Втім, 2 листопада на сайті округу Аранзас з'явилося офіційне звернення адміністрації окружного суду.

Суддя Сі-Ейч Майлс-молодший повідомив, що суд знаєпро дане відео і просить публіку припинити дзвонити, а також надсилати факси та електронні листи до місцевих органів влади, оскільки це паралізує їх роботу.

Зауважимо, що отримана в підлітковому віці травма, на щастя, не особливо вплинула на душевний стан дівчини, і захворювання не завадило їй вивчитися, - такі висновки можна зробити після перегляду її записів на YouTube.

Реклама:

Головне сьогодні