Арабський шейх розбив табір у Криму, щоб вбивати птахів

— 16 листопада 2011, 10:29

Про це у середу повідомляє газета "Сегодня".

Місцеві жителі розповіли виданню, що поряд з їх населеним пунктом встановили три величезних шатра, де розташувалися численні гості, які прибули в республіку нібито на запрошення високопоставлених людей з уряду Криму. З собою гості привезли соколів, з якими планують полювати на кримських пернатих.

Інформацію "Сегодня" підтвердив керченський міський голова Олег Осадчий, який повідомив, що для полювання прибув арабський шейх, якого супроводжують ще 26 людей. "Наш регіон – найзручніше місце для соколиного полювання. Тут вони перебуватимуть протягом місяця", - зазначив мер.

На сьогоднішній день у міського голови запланована зустріч з іноземцями, в ході якої він обговорить питання співпраці в рекреаційній сфері.

"До нас часто приїжджають і італійці, і французи. У грудні чекаємо велику групу італійців. Будуть стріляти по вальдшнепам – птахам, які зупиняються в Криму перед зимівлею в Туреччині. Також гості цікавляться оленями, кабанами, косулями, зайцями", - сказав голова республіканського комітету АРК з лісового і мисливського господарства Ігор Кацай.

ВІДЕО ДНЯ

За рік в АРК приїжджає близько 300 мисливців з-за кордону, а від такого виду туризму, оплачуваної за контрактом, в казну автономії щорічно надходить до 2 млн грн.

"Для іноземців ми надаємо комплекс особливих послуг: машина з водієм, проживання, харчування. Сезон триватиме до грудня. Найпопулярніші місця - Білогірський і Сімферопольський райони, Старий Крим, Алушта, Бахчисарай", - зазначив Кацай.

Реклама:

Головне сьогодні