Тест

Кандидат в губернатори США, який бомжував в Україні, знайшов своє кохання. Фото. Відео

Кандидат в губернатори штату Арізона Кері Долего, який жив в Україні у злиднях заради пошуку коханої дівчини, все-таки домігся свого.

Як повідомляє ТСН, він зустрівся з дівчиною, заради якої приїхав в Україну і бомжував на Чернівецькому вокзалі.

Віртуальна любов

"Я люблю тебе, Юлія, я приїхав в Україну, щоб з тобою зустрітися. Я сподіваюсь, що ми не зустрілись через певні обставини. Я тебе кохаю і чекаю", - сказав Кері на камеру журналістам ТСН.

За словами американця, спочатку він приїхав у Севастополь, де знімав квартиру і жив на заощадження. Одного разу вони закінчилися, а зняти гроші з пенсійної картки Керрі не зміг - вона виявилася заблокованою. У США у Керрі двоє синів і донька, яких він виховував один після розлучення з дружиною.

"Я сподіваюсь, що ми не зустрілись через певні обставини. Я тебе кохаю і чекаю", сказав Кері на камеру

"Я не хочу вішатися їм на шию. Я попросив їх лише допомогти розморозити рахунок", - заявив Долего, відповідаючи на питання, чому не звернувся по допомогу до дітей, пише "Сегодня".

До того моменту, за словами Керрі, він уже кілька місяців листувався з чернівчанкою Юлією.

"Ми списалися з Юлією і домовилися, де і коли зустрінемося в Чернівцях. Але в обумовлений час вона так і не прийшла. Моя кохана – хірург, і я тоді подумав, що вона, можливо, підписала контракт з якоюсь гуманітарною місією по типу "Лікарі без кордонів". Тому й не змогла мене зустріти. А за допомогою поліції я її шукати не хотів – не хочу, щоб фото моєї коханої було в списку тих, кого розшукує міліція. Вирішив почекати, поки вона мене сама знайде", – пояснив Долего.

Американець залишився жити на вокзалі, чекаючи на свою мрію.

"Кілька тижнів я їв смажені пиріжки і спав на холодній підлозі або асфальті. Я шокований вашою поліцією – вони часто проганяли мене і моїх українських друзів з вокзалу. Доводилося ночувати на вулиці. Я сам півжиття пропрацював в поліції і знаю, що вони повинні були б допомагати людям, а не штовхати їх у яму", – жаліється Долего.

Після бомжування на українському вокзалі Кері опинився у Чернівецькій лікарні з пневмонією

Омріяна зустріч

Після того, як американця знайшли і стала відома його історія, ту саму дівчину, яку він так відчайдушно шукав, також вдалося розшукати. 14 листопада Юля і Кері зустрілися.

Дівчина розповіла, що з Керрі через інтернет не спілкувалася і що стала жертвою інтернет-аферистів.

"Якось я зареєструвалася на сайті знайомств. На той аккаунт я не заходила місяці два. Якось, правда, спробувала зайти, але виявилося, що там змінено пароль. Я й забула про той акаунт. А позавчора мені зателефонував невідомий чоловік і сказав, щоб я пішла в лікарню до людини, яка мене там чекає. Він пояснив, що здійснював листування від мого імені і що там все серйозно - ледь не дійшло до весілля. Чоловік дуже вибачався, пропонував гроші. Мені стало шкода Керрі, і я прийшла", - повідомила Юля.

Кері став жертвою інтернет-аферистів. Його кохана Юлія насправді з ним в Мережі не спілкувалась. Фото "Сегодня"

Фотографуватися струнка блондинка навідріз відмовилася. Але все ж сказала, що Кері їй сподобався як людина.

"Мені його дуже шкода. Ми домовилися, що продовжимо спілкування. Не знаю, чи буде між нами щось надалі, але ж не кожен піде на такий ризик заради любові", - підсумувала дівчина.

Не тільки любов?

Водночас, журналісти газети "Сегодня" запевняють, що в Україну Кері привели не лише амурні справи.

"Я - ветеран поліції і студент університету штату Арізона, я три роки вивчав міжнародні відносини і отримав ступінь бакалавра", - додає американець.

На питання, як же працівник Департаменту економічної безпеки в Арізоні виявився жебраком в Україну, Керрі відповів з посмішкою: "Я захоплююся квантовою фізикою. В Україну приїхав у травні цього року, щоб поділитися з вашими науковцями своїм оригінальним інженерним рішенням, яке, як я переконаний, дозволить поліпшити навігацію на морі і у небі, тобто зменшиться число катастроф в повітрі і на морі. Для цього я прилетів до Севастополя".

Кері Долего балотувався на посаду губернатора Арізони? Фото "Сегодня"

Але пояснити, в чому ж полягає його ноу-хау і головне, чому він так за півроку і не зустрівся з нашими інженерами, Керрі не зміг.

В Україні американець їв пиріжки на вокзалі і відчув, якою "доброю" буває українська міліція. Фото "Сегодня"