Виготовлено першу винну пляшку з паперу

— 17 листопада 2011, 11:11

Таким чином, виробники вина і дистриб'ютори можуть значно знизити витрати на транспортування вина. Крім того, винні пляшки з паперу є екологічно чистою тарою, яка легко утилізується і значно знижує кількість твердих побутових відходів, повідомляє Thedrinksbusiness.com.

Виробник вже веде переговори з торговими мережами Великобританії про постачання вина у цій екологічно чистій упаковці вже наступного року. Крім того, компанія GreenBottle випустила паперову пляшку для молока, яка вже продається в мережі супермаркетів на експериментальній основі.

За заявою представників компанії, нова паперова тара покликана змінити звички споживачів щодо придбання товарів в пластиковій і скляній упаковці. При цьому, підкреслюється, що продукти харчування залишаються такими ж свіжими і смачними.

Стане чи ні популярною паперова пляшка для вина серед виробників і споживачів - покаже час. Відомі винні господарства Старого Світу скептично ставляться до подібних змін, віддаючи перевагу скляній пляшці і натуральному кірку.

Сучасні інновації, а саме: пластикові винні пляшки, тетра-паки, пластикові пробки та ін., частіше використовуються виноробами Нового Світу (США, Південна Африка, Австралія, Нова Зеландія та ін.)

Реклама:

Головне сьогодні