П'яний бразилець потрапив до лікарні після сутички з мавпами. Відео

— 18 листопада 2011, 16:01

Інцидент стався кілька днів тому, коли зоопарк був відкритий і в ньому було досить багато відвідувачів, які стали свідками сутички бразильця з тваринами, повідомляють Вікна.СТБ.

Після госпіталізації дос Сантос розповів, що в день, коли він опинився в зоопарку, він був сильно п'яний. Йому здалося, що буде кумедно забратися до мавп і пограти з ними. Дос Сантос, який працює механіком, кинувся у воду, що відокремлює загін для приматів від огорожі.

Опинившись у воді, 64-річний чоловік, збирався вийти до мавп, проте ті атакували його. Тварини кусали і дряпали механіка, так як, мабуть, злякалися його і намагалися захистити себе і свою територію.

Сам дос Сантос не надто активно чинив опір, проте зумів пошкодити одній з павукоподібних мавп очі. Травму очей підтвердив ветеринар, який оглянув тварину невдовзі після сутички у воді.

Механіку допомогли вибратися з води інші відвідувачі зоопарку. Вони подали йому руку, і витягли із загону для мавп. Тварини сильно прокусили йому руку, і незабаром п'яного бразильця госпіталізували.

ВІДЕО ДНЯ

17 листопада стало відомо, що Жоао Лейте дос Сантосу пред'явлені звинувачення в жорстокому поводженні з тваринами. Крім того, йому був виписаний штраф. Швидше за все, незабаром механіку доведеться відправитися на громадські роботи.

Павукоподібні мавпи живуть в Південній і Центральній Америці. Доросла особина важить від чотирьох до десяти кілограмів, при цьому довжина тіла тварини може досягати 65 сантиметрів, а хвоста - 90 сантиметрів. Мавпи ведуть денний спосіб життя, харчуються плодами, насінням і яйцями.

Реклама:

Головне сьогодні