Винороби надихаються екстремальним роком

— 23 листопада 2011, 16:46

Компанії Grateful Dead Productions і Rhino Entertainment, яким належать права на Grateful Dead, дозволили виноробам використовувати марку "Вдячного мерця".

За словами винороба Марка Бімена, в процесі створення Steal Your Face, він слухав музику Grateful Dead, зокрема, їх знаменитий виступ в Сан-Франциско в 1974 році, захоплюючись флюїдами і витонченими трюками, властивими їх фірмовому еклектичному стилю. Тому, щоб відобразити власне суть живої енергії Steal Your Face, було прийнято рішення купажирувати декілька видів вина.

За словами виноробів, аромати в цьому вині також вдало поєднуються один з одним, так само як і група Grateful Dead вдало поєднує у своїй музиці кілька музичних стилів.

Створене на честь знаменитих імпровізаційних концертів "Вдячного Мерця", які подарували радість багатьом людям, це вино прославляє різноманітність і свободу експериментування.

В даний час рок-вино успішно продається в більш, ніж 1,5 тис. торгівельних точках. Крім того, всі бажаючі можуть замовити його на сайті Wines That Rock.

Реклама:

Головне сьогодні