Раритетний віскі буде проданий за супернизькою ціною

— 28 листопада 2011, 16:59

Примітно, що ціна напою буде в 6 разів нижче його ринкової вартості.

Організатор акції - німецька мережа супермаркетів економ-класу Aldi. Її власники очікують безпрецедентного напливу покупців у магазини, де з 8 грудня надійдуть у продаж 3 тисячі пляшок цього односолодового віскі, який був виготовлений в 1971 році.

Ціна питання - 49,99 фунтів стерлінгів за пляшку. Звичайна роздрібна ціна цього віскі становить 300 фунтів і вище, повідомляє Drinktime.rbc.ru.

Очікується, що віскі буде продаватися в 450 магазинах Aldi, розташованих в різних регіонах Великобританії. Як підкреслюють представники Aldi, вони першими випустили в продаж у супермаркеті віскі такої витримки і чекають, що цей товар буде розкуплений протягом декількох годин після появи в магазинах.

Однак, як заявив один з представників Aldi, цілком можливо, що незабаром цей віскі з'явиться десь на віртуальному інтернет-аукціоні з метою його перепродажу.

Назва віскікурні, яка виготовила цей унікальний напій, не розкривається. Сам віскі має насичений і багатий аромат з нотками темного шоколаду і сушеного інжиру, багатим солодкуватим смаком, в якому відчуваються таніни. Все це завершується довгим і приємним післясмаком.

Реклама:

Головне сьогодні