Школярки змусили дівчину вирити собі могилу і різати вени

— 29 листопада 2011, 11:04

У процесі "з’ясування істини" вони не тільки били нещасну, а й змусили "рити собі могилу", а також писати передсмертну записку, й, навіть, різати вени власноруч.

Окрім того, вони зірвали у нещасної ювелірний ланцюжок із шиї – в якості компенсації за втрачену річ. Про це УП. Життя повідомили у ВЗГ УМВС України в Полтавській області.

Каменем спотикання став браслет, який постраждала дівчина не захотіла віддати хлопцеві, знайомому кривдниць.

Дівчата припинили тортури лише через кілька годин, коли їм самим це набридло. Дещо оговтавшись від пережитого, потерпіла звернулася за медичною допомогою до лікарні й за правовим захистом до міліції. На щастя, серйозних поранень медики не виявили, лише численні синці та порізи.

Зазначимо, що жоден перехожий, якому довелося стати випадковим свідком катувань, навіть не зупинився, не зробив зауваження й не спробував зупинити агресію підлітків.

Наразі триває досудове слідство. Відносно кривдниць порушені кримінальні справи за статтею 186 ч. 2 (грабіж) та вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 127 ч.2 (катування) Кримінального кодексу України. За вказані дії законодавець визначив покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3-х до 7-ми років.

Українська правда. Життя

Реклама:

Головне сьогодні