Принцеси, акторки, співачки та діти-сироти захищають українських безпритульних собак

Чутки про жорстоке знищення бездомних собак в Україні напередодні Євро-2012 облетіли весь світ.

На захист тваринам встали німецька принцеса, французька акторка та українська співачка із сиротами.

Принцеса Майя фон Гогенцоллерн прибула до України, аби вимагати від влади припинення вбивств безпритульних собак, повідомляє УНІАН.Принцеса підкреслила, що акти знищення тварин відбуваються спеціально перед Євро-2012, аби бездомні собаки не псували загального вигляду країни. Вона стверджує, що вбивство бездомних собак не допоможе у зниженні їх кількості.

Бріджит Бардо відома своїми акціями на захист тварин

"Єдиний ефективний спосіб – це стерилізувати собаку та відпустити її знов на волю. За допомогою цієї програми за 3-4 роки можна зменшити кількість собак до 8 разів", - додала Майя фон Гогенцоллерн.Фотографії, на яких зображено спалювання собак облетіли весь світ. Якщо вбивства собак не припиняться, європейське співтовариство може висловитися за бойкот проведення Євро-2012 в Україні.

Вихованці дитячого соціально-реабілітаційного центру "Сонячне світло"

Проти спалювання собак через Інтернет збираються підписи з усього світу.Обурена через жорстоке ставлення до тварин в Україні навіть французька актриса Бріджит Бардо. Вона особисто звернулася до президента України. "Це просто огидно і непристойно для "цивілізованої країни"! - написала акторка у своєму листі президенту. – Я розраховую на Ваше негайне втручання.

Ці тваринки брали участь у зйомках кліпу

В іншому випадку я без вагань розголошу цей скандал на весь світ. Бріджит Бардо дуже переймається стражданням бездомних собак і зауважує, що вже писала подібне звернення у 2010-му році, проте ніяких заходів не було вжито.Байдужими не залишилися і представники українського шоу-бізнесу.

Співачка Діана Мерінова, відома під псевдонімом "69" присвятила проблемі безпритульних собак соціальну відеоработу під назвою "Лучик".

"Бездомні собаки – це результат безвідповідальності та безсердечності людей", - вважає співачка.Артистка знайшла оригінальний спосіб достукатися до громадськості - головними героями відеороліку "Лучик" стали бродячі собаки, трагічні історії яких озвучують діти-сиріти.

Діана з командою на зйомках кліпу

Така паралель проведена невипадково. Саме дитина позбавлена батьківського піклування розуміє, як це - бути покинутим і непотрібним. Тварин озвучують вихованці дитячого соціально-реабілітаційного центру "Сонячне світло"."Собаки не вміють розмовляти, ми ніколи не дізнаємось, про що вони думають, що вони відчувають. І вони нам ніколи про це не розкажуть", - пояснює співачка рішення залучити до соціального роліку "Лучик" дітей.

"Ця проблема не може залишатися непоміченою.

Це живі істоти і будь-яке знущання над ними неприпустимо. Ми не повинні закривати очі на їх страждання", - додає співачка. - Тож, якщо після перегляду кліпу хтось забере з вулиці безпритульну собаку, я буду вважати, що цей проект приніс свій результат".

Дивіться соціальний відеопроект Діани Мерінової "Лучик".

Реклама:

Головне сьогодні