Шокуюча дитяча вечірка: море алкоголю, цигарки, дикі танці. Відео

— 30 листопада 2011, 11:13

Ось тільки юні відвідувачі вели себе ще більш непристойно і нахабно, пише "Комсомольская правда в Украине".

Школярі, що відчули свободу, відривалися по повній. Майже в кожного в руках - сигарета, багато ледве стоять на ногах і нітрохи не приховують того, що і через 10 років хочуть тільки тусити у клубах "з тьолками і друзями" і нічого більше.

Далеко не старанні хлопчики і дівчатка зовсім не ховалися від камери і журналістів програми "Дурнєв +1" - очевидно, покарання батьків вони не бояться.

Школярі сміливо розповідали, що "читати книги і вчити вірші - дуже сумно і нікому не потрібно", а щоб заробляти багато грошей, потрібно "стати дружиною якогось класного чувака".

Еротичні танці та сексуальна тема на тінейджерській тусовці теж не табу. Заклик діджея обрати найсексуальніші сідниці нікого не здивував. На питання журналістів, чи може у дівчинки в 14 років бути сексуальний зад, одна зі школярок впевнено заявила: "Звичайно!". І додала, що займатися "цим" в 15-ть цілком нормально.

ВІДЕО ДНЯ

Утім, підростаюче покоління погоджується з тим, що потрібно саморозвиватися. Навіть уточнює як - "більше дивитися модних журналів".

У самому клубі виданню розповіли, що діти влаштували справжній погром.

"Діти - не подарунок. Дорослі не ведуть себе так, як вони. Весь клуб був розгромлений! Це був сумний досвід - більше таке не повториться! Ця вечірка була першою й останньою в такому роді...", - сказали в клубі.

Також там запевнили, що алкоголь дітям ніхто не продавав, але вони самі "дорвалися" до нього. А більшість хлопців прийшли в бар вже п'яними.

Подібні "дитячі" тусовки (teens-party) давно проходять і в інших клубах міста. Фейс-контроль для них один - відвідувачам має бути 14-18 років на вигляд. Починаються вони досить рано - близько 18.00.

Реклама:

Головне сьогодні