Чоловік розклеїв інтимні фото коханої за те, що вона його кинула

— 12 грудня 2011, 13:04

"Я й подумати не могла, що Микола на таке здатний, – витираючи сльози, скаржилася слідчому Кролевецького райвідділу Катерина. – Він зганьбив мене на все місто, перед рідними та друзями. Як тепер жити?! Зупиніть його!"

30-річна Катерина та 42-річний Микола до цього близько шести років прожили під одним дахом у цивільному шлюбі, але кілька місяців тому жінка пішла до іншого, пише "Комсомольськая правда в Украине".

Микола сильно переживав розрив стоснунків, статус кинутого не давав йому спокою. Спочатку він просив зрадницю одуматися і повернутися, потім став погрожувати, а потім вирішив помститися.

За час спільного життя Микола не раз фотографував Катерину на мобільний телефон у відвертих позах. Тоді ці фотосесії здавалися кумедними, жінці подобалося, що кавалер нею так захоплюється. Катерина й подумати не могла, що домашні кадри обернуться проти неї.

У сусідньому місті в одній з фотомайстерень йому роздрукували кадри, зняті на його телефон.

"Я їздив до її нового бойфренда, показував йому фото голої Катерини, хоча слухати він мене не став. Але я вирішив не відступати від своєї мети – ославити її перед усіма, – не без гордості розповідає Микола. – Щоб нікому не захотілося вступати в шлюб з жінкою, яка позує голою ..."

Відверті фото Катерини побачило півміста: її мати, сусіди, директор школи, в якій навчалася Катерина, друзі, сусіди, колеги, новий друг і його родичі, а також пересічні мешканці.

"Тридцять роздрукованих фотографій Микола не тільки розкидав у поштові скриньки по знайомих адресах, а й розклеїв на кожному стовпі, навіть демонстрував перехожим, – розповідає керівник прес-служби міліції Сумщини Марина Клева. – "Месник" не підозрював, що його дії кваліфікуються як виготовлення та розповсюдження зображень порнографічного характеру, а частина фотографій були з цієї категорії, і за це "порнографу" світить від трьох до семи років позбавлення волі".

Реклама:

Головне сьогодні