Men's Health назвав Дженніфер Аністон найсексуальнішою жінкою всіх часів

— 13 грудня 2011, 10:21

Чоловіче видання Men’s Health оприлюднило топ-100 найгарячіших жінок.

"Бути веселою – це сексуально, а Дженніфер Аністон весела… Її реалістична особистість здається досяжною… Вона рідко грає дуреп і рідко переграє…" – пишуть про акторку редактори видання.

Саме завдяки своїй кумедності та справжності Джен і здобула звання найгарячішої жінки всіх часів.

Втім, сама акторка на питання, кого вона вважає найсексуальнішою, відповіла – Бріджит Бардо або Глорію Стейнем.

Друге місце серед найгарячіших жінок всіх часів посіла секс-символ 1970-х та зірка фільму "Три мушкетери: підвіски королеви" Ракель Велч.

Третьою найсексуальнішою стала легендарна білявка Мерилін Монро.

"Мерилін Монро або, якщо хочете, Норма Джин Мортенсон - ніколи не виправдовувалася за власну сексуальність. Вона лише раз позувала оголеною для календаря, щоб сплатити оренду, та допомогла запустити перший примірник "Playboy", прикрасивши собою його обкладинку та розворот…" – пише Men’s Health.

Тим не менше, Мерилін стала іконою для наслідування та породила величезну кількість послідовників.

Четвертою у топ-100 секс-символів всіх часів стала поп-принцеса Брітні Спірз.

Співачка, яка вже у 17 років була зіркою світового масштабу, пройшла через багато випробувань, але змогла подолати все та повернутися на Олімп.

Поп-королева Мадонна, яка вже багато років є провокатором та першопрохідцем в музиці й стилі, посіла п’яту сходинку в рейтингу.

"Неможливо уявити поп-культуру без Мадонни… Від порваних весільних суконь до конусоподібних бюстгальтерів та фашистської військової форми…" – зазначають редактори.

Також до першої десятки топ-100 потрапила пишногруда акторка Памела Андерсон. Знана захисниця тварин посіла 8-му сходинку.

Замикає 10-ку найсексуальніших жінок всіх часів багатодітна мати Анджеліна Джолі.

До рейтингу топ-100 від Men’s Health також увійшли акторки Шерон Стоун, Скарлетт Йохансон, Меган Фокс, Моніка Белуччі, Сальма Хайєк, співачки Шакіра та Мерайя Кері, моделі Гайді Клум та Сінді Кроуфорд та багато інших зірок.

Реклама:

Головне сьогодні