Центр столиці перетворять на вигрібну яму?

— 14 грудня 2011, 11:39

Столичні мешканці відмовляються жити поруч із туалетом. Вони ладні навіть запрошувати іноземців додому, щоб ті справляли маленькі і великі потреби, повідомляє ТСН.

Кияни обурюються законно, бо замість належної відстані у щонайменше 20 м від житла, євро-туалети ставлять за кілька кроків від під'їздів.

До того ж мешканці помітили, що як для звичайного біотуалету на вулиці Шота Руставелі розгорнули надто глобальні роботи.

"Це буде яма вигрібна з усіма відповідними запахами. Це жах! Далі мухи у вікна полетіть", - обурилися жителі.

Виявилося, що громадський туалет зводить фірма, що виграла конкурс на встановлення вбиралень до Євро-2012 по всій столиці. Загалом їх має бути 125.

"Вбиральні встановлюються у півторакілометровій зоні проведення змагань Євро-2012, в місцях масових перебування громадян, в місцях відпочинку громадян парках, скверах", - розповів керівник відділу аналізу стану благоустрою КМДА Володимир Коханевич.

Фірма зобов'язана підвести до кожного туалету і воду, і каналізацію, які по завершенню чемпіонату мають демонтувати. Однак мешканці у це не вірять.

Журналісти звернулися за роз'ясненнями правил зведення громадських вбиралень до СЕС, однак там часу на відповідь не знайшли.


Реклама:

Головне сьогодні