Любов за оголошенням: тимчасова пара на свята

— 2 грудня 2011, 17:59

На святкових вечірках ловити на собі співчутливі погляди та раз за разом відповідати на запитання "Коли ти вже заведеш собі хлопця?" – як уникнути цього, знайшли вихід самотні, але відважні мешканки Сан-Франциско.

В одному з розділів порталу оголошень Craigslist дві 26-річні жіночки розмістили об’яву про пошук тимчасових кавалерів, пише The Daily Mail із посиланням на Huffington Post.

"Нам потрібно двоє хлопців (бажано друзів, щоб підійшли нам, подругам), щоби потусуватися на свята. Наша любов буде фальшива, але грандіозна. Хочемо, щоб усіх завидки взяли… Буде точно як в останні 30 хвилин "Реального кохання" (романтична стрічка з Кірою Найтлі та Х’ю Грантом)", - написали вони.

"Ближче до справи: свята – найгірший час, щоби бути самим, і з декому з нас це вже набридло. Ми – дві самотні дівчини, що шукають пару тимчасових бойфрендів на Різдво та Новий рік, і лише на Різдво та Новий рік", - пояснили авторки оголошення.

Дівчата описали себе як "дуже гарячих штучок" та "працеголіків", яким нема часу на те, щоб заводити постійних бойфрендів. Тимчасових кавалерів приятельки пообіцяли покинути одразу ж після Нового року.

Бажаючих вони попросили надсилати їм свої фото, а ще вточнили, що їх не приваблюють "божевільні алкоголіки", ті, кого цікавить виключно секс і ті, хто просто бажає зрадити своїх подруг.

Подібна об’ява на сайті виявилась на поодинокою. Про те, що він шукає "дівчину на свята" днями написав невідомий чоловік.

"Дозвольте бути чесним. Я хочу завести дівчину. Але я не хочу насправді заводити дівчину. Я хочу лише на свята", - щиро зізнався відчайдух.

На жаль, оголошення дівчат згодом видалили модератори сайту. Проте подруги не занепали духом та перебралися з ним до блог-платформи Tumblr.

Реклама:

Головне сьогодні