Дружина прагне народити від помираючого чоловіка

— 20 грудня 2011, 10:45

Її коханий, 28-річний Бен, страждає на хронічну недостатність органів. За прогнозами лікарів, чоловікові лишилося 5 місяців життя.

Про це пише The Sun.

Бен склав список речей, які має здійснити до того, як піде назавжди. Найголовніша з його мрій – стати батьком.

Шанс зачати дитину природнім шляхом подружжя Хаджес має лише 1 на мільйон. Айла хворіє на полікістоз яєчників, а на якість сімені Бена негативно вплинули операції та роки лікування. Щоби можна було зробити екстракорпоральне запліднення, жінка мусить схуднути на 25 кілограмів. Із них вона вже скинула 9,5.

"Новина нас шокувала, але ми зосереджуємося на здійсненні мрій, які маємо разом", - говорить Айла.

"Я хочу скинути вагу до березня й сподіваюся, що це дасть можливість Бенові збагнути, що процедури спрацювали, й він стане татом", - каже вона.

Лікарі зробили Бенові кілька операцій, намагаючись подолати аортальний стеноз – захворювання, що перешкоджає серцю ефективно качати кров.

У лютому 2007-го він одружився з Айлою, а в березні переніс подвійну трансплантацію, одержавши нове серце й легені. Нещодавно ж лікарі повідомили парі трагічну новину – організм Бена відторгає органи, й проживе пацієнт менше ніж півроку.

"Хоча мене вже, ймовірно, не буде поряд, аби я зміг узяти на руки мою дитину, коли я знатиму, що ЕКЗ розпочато, та що з Айлою все гаразд, це матиме для мене величезне значення… Син або донька – це було б дещо чудове, що лишилось би нашим родинам – це була б частка мене, яка продовжила б жити, коли мене не стане", - говорить чоловік.

Іще Бен мріє встигнути поплавати з акулами, зустрітися з рок-легендою Девідом Боуї та побувати на знімальному майданчику серіалу Coronation Street.

"Останні п’ять років були найкращі. Бен – найдивовижніша людина, яку я колись зустрічала, й він змінив моє життя. Якби не трансплантація, в нас би не було цього часу разом", - говорить Айла.

Подружжя сподівається, що їхня історія надихне інших людей на донорство органів.

Реклама:

Головне сьогодні