Де погуляти на новорічні свята у районах Києва?

— 20 грудня 2011, 17:40

Зокрема, 19 грудня у кожному районі запалили новорічну ялинку.

23 грудня об 11.00 у Дарницькому районі урочисто відкриється "Вітальня Діда Мороза" у приміщенні райдержадміністрації по вулиці Кошиця, 11.

А 24 грудня о 15.00 на Хрещатику стартує традиційний веселий Парад Дідів Морозів.

Того ж дня о 16.00 у Палаці культури "Дарниця" на вул. Заслонова, 18 відбудеться святковий концерт за участю творчих колективів та окремих виконавців.

Фото vancitybuzz.com

31 грудня на Майдані Незалежності кияни та гості столиці зустрічатимуть Новий 2012 рік. За участю керівництва міста у центрі Києва відбудеться концерт.

7 січня столиця відзначатиме Різдво. Так, цього дня об 11.00 у Будинку культури "Троєщина" (вул. Леніна, 27) відбудеться різдвяний фольклорний концерт.

А о 14.00 розпочнеться святкування Різдва Христового на Майдані Незалежності.

10 січня о 15.00 розпочнеться велика концертна програма за участю колективів художньої самодіяльності "Нам знову сяє Новоріччя!" у Центрі культури та мистецтв Дніпровського району Києва.

13 січня відбудеться Молодіжний фестиваль вертепів "Різдвяна зірка" у центральному парку відпочинку імені Тараса Шевченка.

А 19 січня кияни святкуватимуть Водохреща. Масові купання та розважальні заходи цього дня будуть організовані на Оболонській набережній (біля Свято-Покровського собору) та у парку культури та відпочинку "Гідропарк".

Українська правда. Київ

Реклама:

Головне сьогодні