Більшість американців готує різдвяні дарунки для котів та собак

— 21 грудня 2011, 11:24

Збираєтесь почепити на камін панчоху з іменем кота, щоб Санта-Клаусові було куди покласти дарунок? Тихцем ховаєте під ялинку пакунок із новеньким нашийником у стразах? Продовжуйте, з вами все гаразд, кажуть психологи.

Про це пише Time.

За результатами опитування PetFinder.com poll, різдвяні подарунки для своїх котів та собак купляють більше половини американців. Четверо з десяти власників собак вішають для них окрему святкову панчоху, те ж саме роблять 37% хазяїв кішок.

Щороку варіантів презентів для тварин на ринку більшає, наприклад, цього року відомий бренд Paul Mitchell випустив лінію шампунів та різних засобів гігієни для домашніх тварин.

"Вона отримує чарівне різдвяне вбрання, яке здирає з себе за 10 хвилин", - зізнався власник золотистого ретрівера Рю Gloucester County Times.

"Щороку це викинуті 75 доларів", - додав чоловік.

Утім, окрім марнування коштів, у тому щоб купувати тваринам подарунки, немає нічого поганого, запевняє психолог у коментарі USA Today story.

"Фактично, це є природним бажанням – вручати подарунки тваринам. Це частина вродженої людської потреби про когось піклуватися", - пояснив він.

Реклама:

Головне сьогодні