Леді Гагу назвали найкращим артистом року

— 21 грудня 2011, 12:49

У голосуванні брали участь представники 135 засобів масової інформації США, яких об'єднує Associated Press. Вони повинні були визначити персону, що зробила найбільший вплив на індустрію розваг і культуру в 2011 році, повідомляє OpenSpace.ru.

Більшість голосів у підсумку отримала Леді Гага, яка весь минулий рік "гастролювала по світу і наполегливо відстоювала толерантність у суспільстві".

Слід зазначити, що покійний засновник компанії Apple Стів Джобс (Steve Jobs) не поступався співачці в ході опитування до самого останнього моменту: їх розділяють усього три голоси.

Серед інших претендентів на звання артиста року, що отримали найбільше число голосів - Тейлор Свіфт (Taylor Swift), Чарлі Шин (Charlie Sheen), Адель (Adele) і актори з "Гаррі Поттера".

Цікаво, що всього кілька днів тому, 16 грудня, Леді Гага посіла перше місце в іншому рейтингу - читачі журналу Billboard визнали її "найбільш переоціненим артистом 2011 року".

Раніше 25-річна співачка також очолила щорічно складається журналом Forbes список жінок з найвищими доходами в світі поп-музики.

Реклама:

Головне сьогодні