Дітки Тома Круза та Анджеліни Джолі стали найвпливовішими

У наш час, коли за кожним кроком селебрітіз слідкують камери, а кожен рух жваво обговорюється в Twitter, не дивно, що їхні дітлахи заживають світової слави, не встигнувши відсвяткувати навіть свого першого дня народження.

Сурі, Шайло, Хонор та Круз – імена та личка цих малят не сходять зі шпальт таблоїдів, у популярних бебі-блогах детально задокументовано кожне їхнє вбрання та кожну істерику.

Вони впливають на дитячу моду, а ще сприяють популярності власним батькам, додаючи "людяності" гламурним екранним образам.

Видання The Daily Beast вирішило з’ясувати, хто з синів та дочок відомих людей користується найбільшою популярністю, найчастіше згадується в ЗМІ та кого можна назвати найвпливовішим зірковим малям.

До початкового списку було відібрано 70 хлопчиків та дівчаток віком до 6 років. Топ-20 допомагали обрати експерти з E-Poll Market Research.

Першу сходинку в рейтингу посіла Сурі Круз – 5-річна доця акторів Тома Круза та Кеті Холмс. Саме її найчастіше шукають у Google, за популярністю в медіа дівча, відоме пристрастю до підборів та вередливою вдачею, посіло друге місце.

Другою за впливовістю стала 5-місячна Харпер Севен Бекхем, донька футболіста Девіда Бекхема та колишньої учасниці Spice Girls, а нині дизайнерки Вікторії Бекхем.

На третій сходинці опинилася 5-річна Шайло Джолі-Пітт, старша з біологічних дітей акторської пари Бреда Пітта й Анджеліни Джолі, яку преса охрестила "пацанкою" за її любов до хлопчачого одягу.

Четверте місце має 3-річний Макс Ентоні – син співачки й акторки Дженніфер Лопес та її тепер уже майже колишнього чоловіка Марка Ентоні. Цікаво, що сестричка Макса Емма, з якою вони двійнята, дісталася чомусь лише 17-ї сходинки.

П’яту сходинку посідає 2-річний Мейсон Дісік, син зірки реаліті-шоу Кортні Кардаш’ян від бойфренда Скотта Дісіка.

На шостій сходинці перебуває Хонор Марі Воррен, 3-річна дочка актриси Джессіки Альби й її чоловіка Кеша Воррена. Їхня менша доця, 4-місячна Хевен Гарнер, також потрапила до двадцятки.

Сьому позицію посідає один зі старших братиків Харпер Севен Бекхем – 5-річний Круз.

3-річна Вів’єн Джолі-Пітт, або ж Віві, як її кличе мама, Анджеліна Джолі, має восьме місце в рейтингу.

На дев’ятій сходинці перебуває 5-річна Вайолет Енн Аффлек, доця акторської пари Бена Аффлека й Дженніфер Гарнер. До слова, незабаром у подружжя з’явиться ще одна дитинка.

Завершує Топ-10 молодший син поп-принцеси Брітні Спірз, 5-річний Джейден Джеймс Федерлайн.

До двадцятки найавторитетніших малюків також потрапила Захара Джолі-Пітт, первісток супермоделі Міранди Керр й зірки "Піратів Карибського моря" Орландо Блума – 11-місячний Флінн, дочка Холлі Беррі Нала та синочок Пенелопи Крус та Хав’єра Бардема Лео.

Фото Pacific Coast News, Reuters, allvoices.com, ontheredcarpet.com, FlynetPictures.com, Startraks

Реклама:

Головне сьогодні