Де відсвяткувати Новий рік: 6 незвичних місць

— 23 грудня 2011, 15:15

На Новий рік можна орендувати навіть увесь аквапарк на Оболоні, щоправда, це задоволення не з дешевих, пише "Сегодня".

"Звичайно на ніч оренда коштує 150 тисяч гривень, але в новорічну ніч обійдеться в 2 рази дорожче, тобто в 300 тисяч гривень. Також за ресторан потрібно буде платити окремо — 500 гривень за кожну людину", — розповів організатор корпоративних заходів аквапарку Володимир.

При всьому цьому гірками у свято користуватися не дозволять. Мовляв, оскільки гості вживатимуть алкоголь, то кататися на гірках небезпечно.

"У розпорядженні гостей будуть 9 лазень, усі басейни, ресторани", — додав Володимир.

Видання відзначає, що значно дешевше обійдеться лазня о особняку. Орендувати під Києвом особняк з басейном і сауною на два дні 31 грудня і 1 січня коштуватиме $ 2,5 тисячі.

Фото forum-grad.ru

Тим часом Південно-Західна залізниця пропонує зустріти Новий рік у новомушикарному люкс-поїзді на 6 купі або у вагоні-салоні на 7 місць. У кожному купе є телевізор, DVD, двоспальне ліжко, душ.

"У такому вагоні ви зможете відправитися в будь-який кінець країни, куди захочете. Коштує вагон в обидва боки буде приблизно 33 тисячі гривень. Як додаткову послугу пропонуємо нашу кухню — банкет обійдеться в 300-400 гривень із людини", — сказала начальник фінвідділу пасажирської служби ПЗЗ Світлана Гайдаєнко.

Тут дозволять і випити, і потанцювати, але не пустять у туалет, коли поїзд стоятиме на станції.

Відгуляти Новий рік у трамваї або тролейбусі обійдеться приблизно в 500 гривень на годину, але мінімально громадський транспорт можна орендувати на 5 годин.

Фото pics.livejournal.com

У ньому поставлять стіл (накрити потрібно самому), підключать музичну апаратуру й дозволять пити й танцювати.

"Початок поїздки о 23.00, але маршрут обговорюємо із клієнтом. Можна їхати куди завгодно, головне, щоб там були рейки. Можна в Пущу-Водицю, наприклад. Ви там вийдете й шашлики посмажите", - сказали у трамвайному депо на вул. Фрунзе.

Фото flickr.com

І відразу ж порадили поспішити з замовленням, бо вільних трамваїв залишилося тільки два.

Такі ж умови пропонують і в тролейбусному депо.

Політати в новорічну ніч на вертольоті "Белл-407" або "Белл-430" можна за $2600 на годину.

Фото multiflight.com

"Щоправда, над самим Києвом літати заборонено, можна тільки уздовж Дніпра або навколо Києва. Максимальний час польоту — 4 години, на стільки вистачає палива. Пасажирів беремо максимально 5 людей, але в салоні буде тісно. Так що краще летіти вчотирьох", — сказав співробітник агентства з прокату вертольотів Сергій.

Відзначити Новий рік можна й у київському метро, наприклад, на платформі або ж у вагоні, що рухається.

Для цього треба надіслати запит у метро, його розглянуть, погодять із графіком руху поїздів і тільки потім дадуть відповідь.

За 3-4 години святкування у вагоні, що рухається, попросять приблизно 25 тисяч гривень.

Але є умова — пити алкоголь або курити в ньому заборонено. Стіл можуть поставити, але їжу доведеться нести свою.

Реклама:

Головне сьогодні