У власному домі в Техасі знайдено мертвою родина

— 26 грудня 2011, 12:18

Тіла семи людей виявила поліція Далласа. Правоохоронці кажуть: застрелили сім`ю під час розгортання святкових подарунків, пише 5 канал.

Четверо жертв - жінки, решта - чоловіки. Вік від 18-ти до 60 років. Два пістолети, з яких розстріляли людей - поліція знайшла поруч. Правоохоронці називають кілька попередніх версій злочину.

За однією з них, нападник був знайомим загиблих, і у дім його пустили самі хазяї. За іншою - це був внутрішньо-родинний конфлікт. Один з членів сім`ї застрелив своїх родичів, а потому здійснив самогубство.

Яка з цих версій виявиться правдивою відповість слідство. Та з`ясування обставин трагедії - ускладнює те, що у навколишніх будинках ніхто не живе, тож свідків стрілянини - немає.

Сержант поліції Роберт Еберлінг розповів: "Це, ймовірно, найгірший злочин, який мені довелося розслідувати за багато років роботи. Загибель людей - завжди трагедія, незалежно від того, у який день це трапилося. Але факт, що злочин стався на Різдво - ще більше підкреслює жахливість ситуації".

Реклама:

Головне сьогодні